Blog

18. apr, 2019
Klik hier voor de podcast 'Het werkelijke loslaten"

Hoe komt het toch dat we zoveel moeite hebben om iets helemaal los te laten.
In deze podcast geef ik je mijn visie hierover.

31. mrt, 2019

Vanochtend las ik een nieuwsbericht over een vondst van een modderpoel in North Dakota, De plas zou zijn ontstaan door de meteorietinslag welke miljoenen jaren geleden een eind maakte aan een groot deel van het leven op aarde, en dus ook de dinosaurussen. Natuurlijk is het al lange tijd bekend dat er een meteorietinslag is geweest, maar de poel die nu gevonden is, bevat enorm veel perfecte fossielen waarvan duidelijk is dat die ook daadwerkelijk door de meteorietinslag om het leven zijn gekomen. De lijken (fossielen) zijn eindelijk aan de oppervlakte gekomen.

De meteorietinslag, met een doorsnee van zo’n 10 kilometer, vond plaats in Yucatan, zo'n 66 miljoen jaren geleden. Dat betekent dat Moeder Aarde destijds een enorme wond heeft opgelopen.

Als je kijkt naar het energetische aspect van deze vondst t.o.v. Moeder Aarde, zou je kunnen concluderen dat ze eindelijk haar diepste wonden blootlegt. Klaar om geheeld te worden. Aangezien alles een spiegel van elkaar is, zou je ook kunnen concluderen dat op collectief niveau de mensheid ook haar lijken uit de kast aan het halen is en dat op persoonlijk niveau ook een groot deel van de mensen hun oude wonden naar de oppervlakte zien komen. En hoe meer wij mensen ons stukje helen, hoe sneller Moeder Aarde door haar proces zal zijn. Maar andersom geldt dat natuurlijk ook; Hoe eerder moeder Aarde door haar stukken is, hoe sneller wij er ook doorheen zullen zijn. Alles is tenslotte met elkaar verbonden. Dat wil uiteraard niet zeggen dat alles nu opgelost is, maar het wil wel zeggen dat de belangrijkste stap naar heling is gemaakt. En, net als alles wat je kwijtraakt, betekent het ook een nieuwe weg, een nieuw leven, en zo was deze pijnlijke gebeurtenis wel de oorzaak van de opkomst van de zoogdieren, en dus ook de mens.

22. mrt, 2019
Klik hier voor de Meditatie zielsenergie

Een fijne meditatie om tot jezelf te komen.