Regressie / Kosmische schijfbehandelingen

Door een serie behandelingen met de Kosmische Schijf kan een ziel loskomen van haar problematiek. Maar een behandeling uitgevoerd met de Kosmische Schijf activeert ook Kosmische energie. En die energie zal eisend, maar liefdevol, een ziel terugvoeren naar haar oorsprong, terugvoeren naar het pad waarvoor ooit is gekozen. Daarom wordt een serie Kosmische Schijfbehandelingen meer dan terecht een regressiemethode genoemd, die niet – om het spektakel- iemand terugvoert naar het verleden, maar terugvoert naar ZICHZELF.
En daardoor kom je in een diep gevoel. En vanuit dat gevoel zal men WETEN wat goed is en welke keuzes gemaakt dienen te worden.

Niet alleen de KLACHT maar ook de OORZAAK van de klacht zal worden weggenomen door een serie behandelingen met de Kosmische Schijf. Want de Kosmische Schijf verast al datgene wat niet past bij de ziel. 

De wens om te veranderen zal duidelijk aanwezig moeten zijn en voordat de behandelingen van start gaan zal eerst duidelijk moeten zijn of je klachten passen bij deze behandelingen.

de behandelingen bestaan uit;

- 1 intake icm energetische behandeling van 1,5 uur

- 9 Regressie/Schijfbehandelingen van anderhalf tot 2 uur

- 1 terugkomconsult van 1 uur,ongeveer 3 maanden na de laatste behandeling

- Tijdens het traject; vragen stellen via mail of telefoon

- 1 Edelsteen ter ondersteuning van je proces

van € 1250,= voor maar € 850,=

(in overleg zijn de kosten in termijnen te voldoen)