Soulpaintigs en Energetische schilderijen

energetisch schilderij
Titel; Nut (Noët)

Als energetisch therapeut ben ik gaan ervaren dat energie overal aanwezig is. Ik combineer mijn schilderwerk dan ook graag met positieve en liefdevolle energie.

Een energetisch schilderij kan dan ook heel helend voor je zijn. Het straalt uit wat jij op dat moment nodig hebt, maar vaak is dat niet wat jij denkt nodig te hebben. Want met ons denken zitten we vaak verkeerd. Ons denken wordt vaak geleid door onze emoties zoals angsten en onzekerheden.

Maar ons gevoel zegt zoveel meer dan ons denken. En dat is wat ik zo mooi vind aan creatieve uitingen; je beeldt iets uit, met daarin een mooie intentie verwerkt, en op een diepere laag komt die boodschap dan wel aan. Je bent je er niet altijd bewust van, maar je ziel wel.

De energetische schilderijen die ik maak, zijn vooral gericht op de collectieve aardse energie. Ze zijn zeer geschikt om in een praktijk te laten hangen en ze zijn op collectief gebied, helend voor eenieder.

Daarnaast maak ik ook Soulpaintings. Hierbij stem ik me af op jouw energie, waardoor ik informatie doorkrijg, waar ik uiteindelijk een schilderij van maak. Het heeft dan de energie die jij op dat moment nodig hebt. Daarnaast is het altijd een verrassing. Ik weet zelf ook niet hoe het schilderij gaat worden, maar telkens weer zijn mensen geroerd door hun Soulpainting.

Een Soulpainting bied ik ook aan i.c.m. behandelingen maar ze zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar.

Uw huisdier kan ook na worden geschilderd. Evt als een energetisch schilderij.

Klik hier voor de schilderijen

Soulpainting