IVM PRIVE OMSTANDIGHEDEN PLAN IK VOORLOPIG GEEN BEHANDELINGEN IN

InnerCoaching 

Ik help je je weg te vinden naar jouw Innerlijke Zelf. Je zou het een spirituele reis kunnen noemen. Het heeft echter niets met het geloof te maken maar alles met jouw Innerlijke Zelf. Wie Jij werkelijk bent! Degene die je onder al die emoties hebt verstopt, maar die er wel degelijk altijd is.

Als je weer contact met je Innerlijke Zelf maakt, dan zul je het leven volkomen anders (positiever) gaan ervaren.

We stellen ook vast wat je grootste wensen zijn, en maken een plan hoe je daar gaat komen. We maken o.a. gebruik van verschillende oefeningen, meditaties, de Wet van Aantrekking, en je krijgt de kans om op een andere manier naar het leven te kijken.

Ik coach je dus op spiritueel gebied, en indien gewenst, kan ik je ook energetisch ondersteunen. 

Het is mijn intentie om het proces zo te begeleiden dat je het uiteindelijk zelf kan.

coaching zwolle

Vaak wil de werkgever zo'n project wel vergoeden omdat dit het ziekteverzuim kan verkorten. Informeer hierover bij je werkgever.


COACHINGSTRAJECT; COACHING EN HELING


Tijdsduur;  +/- 3 MAANDEN (om de twee weken, of anders indien gewenst)

In dit coaching en helingstraject van drie maanden gaan we doelgerichte stappen zetten naar jouw gewenste doelen, daarbij gaan we naast de coaching ook lichamelijk aan je klachten werken. Hoe we dat doen?

 

  • Ons eerste gesprek, van ongeveer 30 minuten is geheel vrijblijvend, zodat jij mij kunt leren kennen en mag besluiten of je dit traject met mij aan wilt gaan. Een eerste vereiste voor een coachingstraject is dat je vertrouwen in- en een goed gevoel hebt bij je coach.


  • Als je besluit het traject te volgen, gaan we de gewenste doelen duidelijk maken en hoe we daar gaan komen, zodat jij weer lekker in je vel kunt zitten en meer vertrouwen in het leven mag ervaren.


  • Je ontvangt 7 Coaching-/helingsessies van 90+ minuten in mijn praktijk te Zwolle Stadshagen waarbij we elke keer eerst het coaching gesprek houden met aansluitend een behandeling  (dit kan haptonomisch zijn, energetisch, of misschien wel een hypnosesessie, maar alleen als jij dat wilt) Na de sessies zul je heel ontspannen zijn, het is belangrijk om daarna geen dingen te gaan doen die de ontspanning teniet doen.


  • Tenminste één van de sessies zal in de natuur zijn met aansluitend een mindful wandelsessie


  • Je krijgt oefeningen en opdrachten mee om je zelfinzicht en zelfactualisatie te vergroten, met als doel dat jij uiteindelijk zelf de uitdagingen van het leven aan kunt gaan en/of kunt verwerken.


  • Je krijgt oefeningen om jezelf te helpen helen (zoals bijvoorbeeld mindfulness oefeningen en/of ademhalingsoefeningen)


  • Je krijgt mijn volledige aandacht en ondersteuning - ik sta 100% in jouw corner!


  • Je krijgt een edelsteen die speciaal voor jou is gekozen / afgestemd op jou en dit traject.Investering voor het Coaching en heling traject:     € 800,= 

Je kunt het traject ook via losse sessies volgen waarbij per sessie gefactureerd zal worden. Een losse sessie kost € 125,=

(vanaf 1-01-23 zal er geen BTW meer berekend worden )
tarieven 2023